Zet jezelf in het licht

Coaching met fotografie-cursus

Ben je klaar voor verandering en wil je meer nuances aan je leven geven? Met een individuele fotografiecursus met coaching on the job, kan je jouw kans grijpen om beter te fotograferen én te gaan voor zelfreflectie.

 

Op een prachtige locatie op het Landgoed Vollenhoven in De Bilt, leer je jezelf kennen én hoe je jezelf in het licht kan zetten. Een individuele coaching on-the-job voor zelfreflectie en zelfontwikkeling én fotografie. In 5 workshopsessies leer je jezelf beter kennen én de mooiste foto’s te maken.

 

Tussen de 5 fotoworkshopsessies door heb je 5 keer een coachsessie met Bertina Slager, portretfotograaf en gecertificeerd multidisciplinair coach. Tijdens deze coachsessies richt je je op zelfreflectie en zelfontwikkeling. Door deze unieke combinatie van het de fotografie en de persoonlijke coachingssessies, zal je snel beter begrijpen wanneer, wat of door wie je energie wegvloeit en hoe je daarmee om kan gaan. Naast de fotografie zal je dus verrassende inzichten ontdekken waardoor de blinddoek die je misschien hebt, kunt laten zakken. In korte tijd leer jij jouw energie op te laden en te bewaren voor de momenten waarop jij het nodig hebt en betere keuzes te maken!

De opdrachten worden telkens tijdens de workshop uitgevoerd. Deze foto’s worden voor de volgende sessie besproken. Daarna volgt de volgende theorie en weer een nieuwe opdracht. Het is van belang dat je de planning volgt, om jouw en de doelen die deze cursus/coaching on-the-job sessies te bieden heeft, daadwerkelijk te behalen.

Kosten
5x 85 euro per workshopsessie
5x 95 euro per coachsessie

Adres: https://www.landgoedvollenhoven.nl, Utrechtseweg 41, 3732 HA De Bilt,
Parkeren: gratis, naast de villa
Openbaar vervoer: Buslijn 74 vanuit Utrecht Centraal of Zeist stopt voor het Landgoed
(halte Amersfoortseweg)

Informatie vragen & jezelf inschrijven kan via bellen of whatsapp 06-12930437 of bertina@f.link.nl