Wie ben ik?

Wie ben ik en wat kan ik voor jou betekenen?

Vrijheid en openheid

In relaties met andere mensen vind ik vrijheid en openheid de belangrijkste componenten. Als iedereen zich vrij voelt, is dat voor mij een teken dat er vertrouwen is, in elkaar en in onszelf. Samenzijn met een partner, in een vriendschap of welke relatie dan ook, mag niet beperkend zijn. Het moet voelen als een reis die allebei voedt.

Koppig? Nee hoor!

Soms verval ik een vluchtige aard en dat kan vermoeiend zijn voor anderen en mijzelf. Ik heb dan een temperamentvol humeur en kan mijzelf soms in een moeilijke situatie brengen en uitgaan van mijn eigen overtuiging. Maar……

Optimisme en vernieuwing

hee, ik breng ook optimisme en vernieuwing in je leven. Door de coachsessies met mij ga je snel anders kijken naar de dingen en de mensen om je heen. Als je bij mij bent, kun je situaties uit het verleden en het nu vanuit een ander perspectief leren bekijken. Ik zal je inspireren en je helpen hoe je meer nuances kunt geven aan je leven. Ik leer je simpelweg vrolijker en positiever in het leven te staan, met creativiteit en humor. En dat werkt aanstekelijk!

Risico’s zijn ook kansen

Ik ben ruimdenkend en neem graag risico’s. Ik sta open voor het leven en ik ben gericht op de toekomst. Tegelijkertijd houd ik van geschiedenis in het algemeen en ben ik geinteresseerd persoonlijke geschiedenissen. Het verleden vertelt veel over het nu, als je ernaar wilt luisteren. Ik probeer voor mijzelf en andere mensen begrip te ontwikkelen, zodat je net als ik een (vrijwel altijd) positieve houding kunt gaan voelen.

Altijd op zoek naar iets nieuws

Samen met mensen delen in nieuwsgierigheid, kennis en wijsheid, evenals beweging en emoties ervaren geven mij energie. Jou leren om gespannenheid om te buigen naar gezonde spanning en ontspanning staat hoog op mijn lijstje. Ik stel je graag op je gemak, waardoor je mij kunt betrekken in jouw reis, en om te leren hoe je het juiste met andere mensen kunt delen en wat je voor jezelf wilt houden. Van tijd en energie, tot vriendschap en liefde.

 

Mijn idealen gaan altijd voor

Ik ben idealistisch ingesteld en ik zal er alles aan doen om mijn idealen voorrang te geven. Mijn hart ligt vooral bij de kinderen, omdat (on)gelijke kansen van grote invloed zijn op hun ontwikkeling, gezondheid en geluk. Vaak kennen mensen wel onveilige situaties uit hun jeugd of in het huidige leven. Nare ervaringen kunnen zich opstapelen en (mentale) gezondheidsproblemen veroorzaken. Dan is het tijd voor verandering! Met mijn hulp kun je ontdekken waar bij jou de blauwe plekken zitten en ervaren hoe je dat kan aanpakken.

Ongedurig

Ik ben soms best ongedurig, vooral als ik wil dat er meteen iets gebeurt. Als er getreuzel is, dan trek ik mijn eigen plan. Hoe doe ik dat dan als wij samen aan de slag gaan? Als ik jou coach, ben ik niet meer met mijzelf bezig. Ik blijf altijd in jouw tempo jou in jouw proces begeleiden en coachen tijdens de sessies. Ik geef je duwtjes waar dat kan en waar dat nodig is en bied je altijd back-up.

Ik kan rommelig zijn,

maar jou helpen doe ik met mijn mix van volledige overgave en vastberadenheid! Ik  leer je om met hoop, inspanning, precisie, passie en rituelen, prioriteiten te stellen, en zo jouw eigen motiverende manieren in te zetten. Je zal zien dat jij zelf korte én lange termijndoelen in kaart kan brengen en resultaten kan behalen.